Afronding TFoI project bij KROHNE

Posted on Thursday 1 June 2017

presentatie afronding TFoI project

Vanmiddag vond bij KROHNE Altometer de afronding plaats van het 'The Flow of Innovation' project. In dit project  hebben 4 studenten van Da Vinci college de complete besturingssystemen van de XCaliber flow floop vervangen door de nieuwste systemen van Schneider Electric.

Na een kort welkomswoord van Andre Boer, general manager van KROHNE Altometer, gaven de studenten aan een geinteresseerd publiek een levendige presentatie over het project, hun ervaringen en natuurlijk de resultaten.

Tijdens de aanlsuitende lunch kregen de studenten een fraai getuigschrift, waarin de bij het project betrokken bedrijven Schneider Electric, Agidens (Gorinchem), KROHNE Altometer en FCoE hun grote waardering uitspraken over de bijzondere prestatie die deze studenten hebben geleverd.

Het programma werd besloten met een rondleiding door KROHNE Altometer.

Nu het TFoI project met deze studenten is afgesloten, wil dat uiteraard niet zeggen dat de onwikkelingen met het nieuwe besturingssysteem bij XCaliber ook zijn afgerond. Er is nog de nodige functionaliteit te ontginnen, wat in komende projecten, opnieuw met studenten van DVC zal worden opgepakt.

Contact

Flow Center of Excellence
Phone: +31 (0)78 6356102
E-mail: info@flowcenter.nl