DMTF work in progress

Posted on Friday 29 June 2018

Deze week hebben studenten van Da Vinci College de besturingskast voor de DMTF opgeleverd.

In verschillende samenstellingen hebben groepjes studenten hier aan gewerkt. Dat betrof het hele proces van ontwerp, ontwikkeling tot en met realisatie. Met elkaar hebben ze een mooi, zeg maar gerust professioneel ogend product gerealiseerd. Een prachtig voorbeeld van wat er in een samenwerking tussen bedrijfsleven en onderwijs (i.c. het Da Vinci College) kan worden gerealiseerd.Iets waar Da Vinci, de  betrokken bedrijven, maar bovenal de studenten zelf trots op mogen zijn.

Andere studenten van Da Vinci zijn druk bezig geweest met het ontwerp, de ontwikkeling en realisatie van de onderdelen van het frame+ en het bordes voor de DMTF loop. Voor deze studenten was dit, toch wel complexe 'product' ook de afstudeeropdracht en zijn zij inmiddels (met mooie resultaten) afgestudeerd. Ook zij mogen zeker trots zijn op het door hen bereikte resultaat.

De start van de assemblage van de DMTF staat gepland voor begin komend schooljaar, waarbij wederom studenten ingezet zullen worden. Daar zullen we uiteraard verslag van doen.

Contact

Flow Center of Excellence
Phone: +31 (0)78 6356102
E-mail: info@flowcenter.nl