FCoE was bij de European Ultrasonic Meter User's Workshop

Posted on Friday 19 April 2013

Flow Center maakte op de beurs van de mogelijkheid gebruik om zichzelf in deze internationale omgeving te introduceren bij alle belangrijke spelers in flow measurement.

Bij deze eerste editie van de workshop in Europa waren ruim 100 bezoekers uit de flow industrie aanwezig. Tijdens het 2,5 dagen durende congres was er een breed aanbod aan presentaties over flow metingen waarbij gebruik wordt gemaakt van ultrasone flow meters. Ook gerelateerde onderwerpen kwamen aan bod, zoals kalibratie en berekeningen van de hoeveelheid energie die door een gasmeetstation stroomt. In zijn keynote presentatie vertelde Frans Doorman hoe ultrasone flow meters op de Europese markt zijn geïntroduceerd, hoe ultrasoon zich ontwikkelde tot een volwassen meetprincipe en wat er nodig is voor de toekomst van ultrasoon meten.

Beurs
Naast het congres was er een beursruimte ingericht. Bij deze eerste introductie van Flow Center in een internationale omgeving werden contacten gelegd met geïnteresseerde partijen, met name voor de Joint Industry Projects. Het is goed om te zien dat diverse bedrijven interesse tonen in Flow Center en specifieke onderwerpen. Flow Center heeft met verschillende internationale bedrijven contact over de opvolging hiervan. 

Contact

Flow Center of Excellence
Phone: +31 (0)78 6356102
E-mail: info@flowcenter.nl